2.Անվանումը՝ ,, Сердце в Россий’’:
3.Կատարման ժակետը`
30.11.2015թ.:
4.Պատասխանատուն՝ հումանիտար մ/մ նախագահ՝ Ա. Մնացականյան:
5. Կազմակերպիչ /ներ/ը՝
ռուսաց
լեզվի ուսուցչուհի Հ. Գրիգորյան:
6.Նպատակ /ներ/ ը.
Աշակերտներին ծանոթացնել նշված գրողների սիրված ուտեստները
ստեղծագործելիս:
7.Համառոտ նկարագրությունը /կառուցվածքը, տարբեր մասերի կենսագործումը
և այլն/:
Այսօր
Եղեգի
միջնակարգ դպրոցում տեղի ունեցավ ,, Сердце в России’’ ցուցատախտակի թարմացում ՝ նվիրված հայտնի հինգ ռուս գրողների սիրված ուտեստներին: Աշակերտները ներկայացրին յուրաքանչյուր գրողի նախընտրած կերակուրը:Պուշկինի սիրելի ուտեստը եփված կարտոֆիլն էր , բացի այդ Կրիլովը
նախընտրում է ր ծովային մթերքներ , Դոստոևսկին սիրում է հավի միս , Գոգոլը
՝ մակարոնեղեն, իսկ Տոլստոյը ավելի
շատ բուսակեր էր , հատկապես նախընտրում
է թարմ վարունգ:
Առանձնացված սեղանին դրված էին այդ ուտեստներից որոշները , որոնք
հաճույքով պատրաստել էին աշակերտները՝ համտեսելով և հյուրասիրելով նաև մյուսներին:
8.Կահավորվածությունը՝ գերազանց:
9.Մասնակցում էին 4-12-րդ
դասարանների աշակերտները:
10.Ակտիվ
էին. Նարեկ Ավանեսյանը , Ալեքս Պողոսյանը, Մարգարիտա Գևորգյանը , Էրիկ Սահակյանը
, Սվետլաննա Գրիգորյանը, Սեյրան Խաչատրյանը, Նաիրա Մարկոսյանը:
11. Ներկաները.
Դպրոցի
տնօրեն` Մ. Գանդալյան, ԴԱԿ`Ա. Մնացականյան, ուսուցիչներ, աշակերտներ:
Комментариев нет:
Отправить комментарий